Presidenti Ilir Meta ka reaguar pas thirrjeve të djeshme nga Bashkimi Evropian për domosdoshmërinë e një marrëveshjeje mes palëve politike për përfundimin e Reformës Zgjedhore. 

Përmes një postimi në “Facebook”, kreu i shtetit e konsideron të qartë mesazhin dhe theksoi se zbatimi i kushteve fillon me konsensusin për ‘Zgjedhoren’.

Meta shprehet se data 8 qershor po afron dhe Komisioni Europian mezi po pret të shënojë një lajm pozitiv për Shqipërinë.

“Mesazhi i djeshëm i Bashkimit Europian është i qartë, zbatimi i kushteve fillon me konsensusin për reformën zgjedhore. 8 qershori po afron! Komisioni Europian mezi po pret të shënojë një lajm pozitiv për Shqipërinë!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *