Ne po na shohin sytë vetëm ngjyrë të kuqe! Pse?

Sepse sondazhet tregojnë se veshja e kuqe mund t’ju bëjë të dukeni më autoritare dhe të sigurt (dmth  një përshtatje e natyrshme për promovimin që po kërkoni). Hidhini një sy këtyre tetë artikujve të kuq të përsosur për punë për t’ju ndihmuar të rriteni, lart e më lart.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.