Subscribe

Aksioni për të rikthyer ligjshmërinë në pagesën e ujit duket se i ka dhënë efektet e para. Një muaj pas lançimit të nismës janë 6 mijë kontrata të reja të lidhura nga qytetarët. Numri dy i Ministrisë së Infrastrukturës dhe Energjisë thotë se në muajin shkurt do të nisin ndëshkimet.

 

Zëvendësministri Bonati zhvilloi një mbledhje me të gjithë prefektët në vend te cilëve u kërkoi angazhim më të madh në këtë reforme me qëllim ndërgjegjësimin e qytetarëve.

 

Pas energjisë, reforma per ujin është më e rëndësishmja, pasi mendohet se janë rreth 100 mijë abonentë familjar dhe biznese që nuk paguajnë per ate qe konsumojnë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.