Edhe këtë mëngjes, një numër i konsiderueshëm protestuesish serbë janë mbledhur në komunat në veri të Kosovës.

 

Në Zveçan, aty ku tensionet kanë qenë më të larta, ushtarët e KFOR, kanë  rrethuar objektin e komunës me tela me gjemba.

 

Për ditën e tretë me radhë, Policia e Kosovës  dhe pjesëtarë të KFOR janë aty për të ruajtur sigurinë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *