Subscribe

Detaje të reja kanë dalë nga rënia e zjarrit të madh ën fabrikën e peshkut në Lezhë.

 

Mësohet se zjarri në stabilimentin e përpunimit të peshkut është identifikuar fillimisht në zonën e frigoriferëve dhe është përhapur me shpejtësi. Prezenca e lartë e tymit në rrugë ka detyruar policinë të devijojë trafikun përgjatë rrugës së vjetër.

 

Zjarrfikësit po punojnë për të penguar përhapjen e zjarrit në pjesë të tjera të stabilimentit. Kalimi i flakëve në pjesë të tjera të kësaj fabrike do ta përkeqsonte gjendjen.

 

Ne pjesën jugore të stabilimentit gjenden cisternat e gazit dhe magazina e kimikateve. Ne ndihmë kanë ardhur edhe zjarrfikes nga Laci, Mirdita e Shkodra.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *