Përfshihet nga zjarri fabrika e prodhimit të paletave pranë Urës së Gjoles në Fushë Krujë.

Zjarri ka rënë në fabrikën në pronësi të shtetasit me iniciale A. Ç. rreth orës 04:00, të mengjesit të sotëm.

Flakët raportohet se kanë djegur dhjetëra m3 lëndë drusore ndërsa janë rrezikuar nje familje si dhe disa biznese aty afer.

Sipas pronarit trë fabrikës,  zjarri  ka qënë i qellimshem pasi ishte vendosur në 4 anë të godinës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *