Një vatër zjarri është aktivizuar në Novoselë pranë autostradës.

 

Në vendngjarje janë aktualisht dy mjete dhe 7 efektivë për lokalizimin e zjarrit.

 

Siç duket edhe në pamje, flakët janë përhapur në një sipërfaqe të madhe me shkurre dhe po punohet ende për shuarjen e tyre.

Leave a Reply

Your email address will not be published.