Një zjarr ka rënë në fshatin Mbreshtan në Kolonjë.

 

Për shkak të largësisë së madhe të fshatit nga qendra e Ersekës, ende nuk kanë mbërritur punonjësit e zjarrfikëses, ADZM dhe policisë.

 

Mësohet se zjarri ka rënë që prej mbrëmjes së djeshme. Ende nuk ka informacione për sa i përket vendit ku ka rënë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *