Një zjarr masiv ka perfshire mesditen e kesaj të marte kodrat e fshatit Kraps, në Fier duke djegur deri tani mbi 400 drurë ulliri , ndër ta edhe ullinj shekullorë.

Banorët e zonës kanë pikasur te paret zjarrin dhe kane lajmeruar sherbimet zjarrfikese teksa kane nderhyre me kazma, lopata e degë për të shuar flakët.

 

Ata pohuan se një automjet zjarrfikës është dërguar tek zjarri dhe po lufton per venien nen kontroll te flakeve te cilat te favorizuara nga era e forte jane perhapur ne nje siperfaqe te gjere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *