Një zjarr i përmasave të mëdha ka përfshire zonën “Kënetës” pranë bregdetit të Tales në Lezhë.

 

Flakët e  favorizuara  nga era janë përhapur në një sipërfaqe të madhe, duke vënë në rrezik dhe bizneset përgjatë bregdetit.

 

Dy automjete zjarrfikëse po punojnë për shuarjen e zjarrit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *