Një zjarr i madh shpërtheu mbrëmjen e sotme në një restorant në Ornos, Mykonos.

Konkretisht, zjarri shpërtheu në restorantin “Progress” në zonën Korfos ku për disa orë mbizotëronte paniku dhe një re e madhe tymi mbuloi zonën. Zjarrfikës të shumta shkuan në zonë për të shuar flakët. Raportohet se nga zjarri pati disa shpërthime të bombolave të gazit që ishin brenda restorantit.

Zjarri mori përmasa të mëdha dhe u përhap edhe në makinat jashtë restorantit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *