Pas zhdukjes së 28 vjeçarit Sherif Mukaj nga fshati Starje i Kolonjës, i ati tregon se djali i tij nuk është person problematik.

 

Ai shprehet se nuk kishte probleme finaciare dhe se nga komunikimet me të, nuk kishte vënë re ndonjë shqetësim. Qerim Mukaj i kërkon prokurorisë që të hapë sa më parë telefonin e të birit për të zbuluar se me cilat persona komunikonte, për të hedhur dritë mbi zhdukjen e tij.

 

Pyetje: Kur ka qënë kontakti i fundit?
Kontakti i fundit ka qënë në datën 1 të hënë pastaj më s kemi komunikuar në datën 5 i ka vajtur një herë zilja dhe s është hapur telefoni tani i bëj thirrje prokurorisë të hapë sa më shpejt telefonat.

 

Cfarë keni biseduar gjatë telefonatës së fundit?
Po a je mire? Si kalon? Kaq është telefonata

 

Keni vënë re ndonje shqetësim?
Jo jo asnjë lloj shqetësimi nuk ka patur asnjë lloj shqetësimi

 

Kur keni tentuar ta merrni sërish?
I kam rënë gjithmonë telefonit, telefoni nuk hapet del i mbyllur. Vetem ditën e pestë i ka vajtur zilja, por nuk është hapur dhe më që atë ditë s’ka më komunikim.

 

Kush ka qënë personi i fundit që ka parë djalin?
Personat e fundit këta djemtë i kanë thirrur këtu ka qënë dhe një shok nga Starja, dy djem nga Starja kanë qënë. Është ngjitur në shtëpi më s kanë patur komunikim.

 

Ju keni folur me shokët?
Po i kemi pyetur, s dimë gjë thonë pimë kafë këtu iku në shtëpi dhe kaq thonë ata më s’ kanë patur komunikim.

 

Cfarë gjeti policia në makinën e tij?
Makinën se ka kontrolluar policia se s kishte ndjekje, ne makinë s’ka asnjë gjë.

 

Cfarë kishte lënë sendet e tij?
Sendet e tij i ka të gjitha në shtëpi, me kartë me telefonin e mirë vetëm një telefon të vogël ka marrë me vete edhe numrin që kishte numër tjetër ska. Atë numër që mbante atë ka me vete

 

Policia e ka kontrolluar telefonin?
Telefonin se di a e kanë kontrolluar s’me kanë thënë gjë telefoni është dorëzuar, numri të tëra se çfarë është bërë nuk dimë gjë. Unë dua sa më parë të hapet telefoni të marrim vesh diçka,kaq duam.

 

Kur është denoncuar si rat?
Në datën 9 siç kam ardhur që andej direkt kam vajtur në degë. Vetëm sa më shpejt të hapet telefoni se gjë tjetër s’ dimë çfarë të themi.

 

Dyshoni që mund të ketë dalë jashtë shtetit keni komunikuar me policinë?
Po me ketë po jashtë nuk ka, në Greqi nuk ka me çfarë kanë pyetur këta nuk ka. Unë jetoj në Amerikë në Miçigan kam ardhur apostafat për ketë punë. Kam dy fëmijë cupën e kam andej djali jetonte vetëm në shtëpi.

 

Si ka qënë marrëdhënia me vajzën?
Shumë të mira po po flisnin sa herë që ajo kishte kohë fliste c bën a je mirë kaq.

 

Ajo ka shprehur ndonjë shqetësim?
Jo jo, nuk ka patur shqetësim dhe këta që kemi pyetur, me këta djemtë rrinte me tër gjakun tonë që lidhemi s kishte ndonjë shqetësim ndonjë gjë vinte punonte në Genti, e merrte Genti kur kishte punë. S dimë çfarë të mendojmë s’ dimë gjë vetëm telefoni e hap punën ju lute prokurorisë të hapë sa më shpejt telefonat tjetër s kemi çfarë të bëjmë.
Të dimë se çfarë është bërë për mirë apo për keq të marrim vesh një diçka.
Sot po bën 18 ditë që s kemj asnjë lloj komunikimi.
Telefonin që ka me vete i kemi rrënë por nuk hapet telefoni. I hodhëm edhe lekë numrit se mos kush e di i kanë mbaruar lekët asnjë lloj komunikimi.

 

Si është nga gjendja ekonomike djali?
Shumë mirë ishte s kishte probleme për asgjë prej gjëje edhe shtëpinë si djalë që ishte e kishte mbajtur shumë mire, s’ kishte shqetësime gjëra

 

Me çfarë merrej?
Djali punonte kur gjente punë ketu. Sipas rastit kur gjente punë punonte. S ishte njeri që mos punonte, i pa ngatëruar as me shere as me borxhe se pyeta. Kudo që kam puetur më thonë ska djalë me i mirë më i rregullt na bën përshtypje si mund të jetë ngaterruar ai njeri si ka ndodhur kjo gjë.

 

Mendoni që ka të përfshirë dhe njerëz të tjerë në zhdukjen e tij?

Se them dot se nuk e di, se po të jetoja këtu mind të thosha diçka tjetër por këtë se di se them dot.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *