Komisioni Qëndror i Zgjedhjeve ka miratuar listat shumëemërore të 4 partive politike për kandidatët e tyre në këshillin bashkiak në kuadër të zgjedhjeve të 14 majit.

 

Miratimi është bërë gjatë një seance publike të mbajtur ditën e sotme.

 

Në përfundim të shqyrtimit u vendos miratimi i listave shumemërore të:

 

1. “Partia Balli Kombëtar”, për bashkitë Durrës, Lezhë, Tiranë;

 

2. Partia “Fryma e Re Demokratike”, për bashkitë Korçë, Shkodër, Tiranë, Vlorë, Kamëz, Durrës dhe Lezhë;

 

3. “Partia Agrare Ambjentaliste”, për bashkitë Tiranë, Lezhë, Kamëz, Durrës, Elbasan, Fier, Berat, Shkodër, Vlorë, Lushnjë dhe Korçë;

 

4. Partia “Nisma Thurje”, për bashkitë Tiranë dhe Korçë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *