Teksa më pak se një muaj na ndan nga zgjedhjet parlamentare të 25 prillit, Komisioneri Shtetëror i Zgjedhjeve, Ilirjan Celibashi u takua këtë të hënë me zëvendësministren e Shëndetësisë, Eugena Tomini.

 

Takimi mes tyre erdhi për të diskutuar për zhvillimin e një procesi të sigurt zgjedhor gjatë pandemisë. Celibashi dhe Tomini floën edhe për mundësinë e votimit të të infektuarve me COVID-19 më 25 prill.

 

Një theks i veçantë u vendos edhe te zbatimi i protokolleve të sigurisë gjatë ditës së votimit dhe gjatë numërimit të votave, me qëllim që të parandalohet përhapja e koronavirusit.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *