Festa e interistëve prishet nga një deklaratë e zv/presidentit zikaltër Javier Zanetti. Ai pranoi se Interi ka probleme të mëdha financiare.

 

 “Është e vërtetë që në mes të kampionatit klubi mund të ishte shitur. Interi ka kaluar dhe po kalon probleme serioze financiare, me një humbje prej më shumë se 102 milion euro. Duhet të përmirësohemi”.

 

Sipas Zanettit, ekipit mund t’i duhen disa vjet për të gjetur ekuilibrin. Ndihmë në këtë drejti, shtoi ai, mund të japë rikthimi në normalitet, duke rihapur stadiumet.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *