Në ndryshimet e fundit pritet që WhatsApp dhe Instagram të marrin emra të ri si pjesë e brendit të ri të Facebook-ut.

 

Të dy aplikacionet do të njihen si “WhatsApp from Facebook” dhe “Instagram from  Facebook”.

 

Masa është pjesë e një ndryshimi më të gjerë drejt lidhjes së tre aplikacioneve dhe sjelljes së tyre nën logon e Facebook, sipas The Information, i cili së pari raportoi ndryshimin.

 

Qëkur Facebook ka blerë WhatsApp dhe Instagram, rrjeti social ka lënë kryesisht aplikacionet të ekzekutohen ndaras.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *