Bashkëshortja me 6 fëmijët dhe e dashura me 1 fëmijë të Arsen Muskutit kanë kërkuar nga gjykata urdhër mbrojtje, pas vrasjes së Dritan dhe Nora Muskurtit pak ditë më parë.

 

Ndërkohë, Gjykata mësohet se ka refuzuar kërkesën e tyre pasi nuk ka të dhëna të mundshme për kërcënim.

 

Menjëherë pas krimit, ata u strehuan në një qendër sociale pasi kishin frikë për jetën e tyre.

 

Edhe nëna e autorit, mësohet se nuk ka qenë në funeralin e djalit për shkak të frikës së hakmarrjes, ndërsa familjarët e Nora Muskurtit akuzojnë policinë se nuk mori masa, pas kërcënimit që morën pak ditë para ngjarjes çifti i bashkëshortëve.

 

Kujtojmë se ngjarja e rëndë ndodhi më 30 gusht në Rrugën e Kavajës në Tiranë në ambientet e biznesit të çiftit.

 

Dy vëllezërit kishin hapur një agjenci udhëtimesh dhe çonin besimtarët myslimanë në vendin e shenjtë, në Mekë. Konfliktet për pronësinë bënë që Tirana të tronditej nga ngjarja e rëndë, ku vëllai ka vrarë vëllanë dhe kunatën.

Leave a Reply

Your email address will not be published.