Apeli i Krimeve të Rënda ka lënë në fuqi masën burgim të përjetshëm, për Fadil Kasemin, i cili vrau bashkëshorten e tij, gjyqtaren Fildes Hafizi.

 

Kasemi u dënua nga Kriemt e Rënda për tre vepra penale, atë të vrasjes me paramendim, rrëmbim personi dhe armëmbajtje pa leje.

 

Kasemi u shfaq I penduar para Apleit të Krimeve të Rënda duke u kërkuar falje fëmijëve të tij.

 

“Jam i penduar. I kërkoj falje fëmijëve të mi dhe nuk dua falje nga ata. Dua vetëm të pranojnë ndihma financiare nga hallat dhe xhajat”

 

Ngjarja e rëndë ndodhi më 31 gusht të vitit 2017.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *