Subscribe

Vazhdon kthimi i emigranteve shqipatre nga pikat kufitare  te Kapshtices dhe Qafe-Thanes. Ne 24 oret  e fundit kane hyre 37 shqipatre, 20 te kthyer nga greqia dhe dhe 17 nga Maqedonia e Veriut.

Pas kontrolleve rigoroze ata jane akomoduar ne hotelin e katert karantine i cili  nodhet ne Pogradec, teksa edhe ky hotel po shkon drejt mbushjes se plote.

Nenkryetari i bashkise Bledi Como tregon se per 59 qytetaret qe jane strehuar aty  bashkia u ka siguruar ushqim, ndersa po shikon mundesine per perballimin e te gjitha shpenzimeve per ata qe kane probleme ekonomike.

Deri tani nga dy pikat e kalimit kane hyre 197 persona. Ndersa nga piken  kufitare te Morines ne Kukes  kane mundur te kalojne 17 qytetare. Ata jane akomoduar ne dy hotele dhe sipas udhezimeve te qeverise, shpenzimet perballohen nga vete te riatdhesuarit, ose nga donatore te mundshem.

VIJNE TE TJERE EMIGRANTE

IZOLOHEN NE HOTEL NE POGRADEC, BASHKIA PAGUAN USHQIMIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *