Një bujtinë në fshatin tiristik Theth të Shkodrës është përfshirë nga flakët pasditen e sotme

 

Sikurse mund të shihet dhe nga pamjet zjarri ka shkrumbuar pothuajse pjesën më të madhe të katit te siperm të Bujtinës. Ndërkohë, zjarrfikësja po punon për shuarjen e flakëve.

 

Bujtina e vëllezërve Guri e përfshirë nga flakët ndodhet në qendër të fshatit turistik.

 

Mendohet se shkak i zjarrit ka qenë luhatja e tensionit të energjisë elektrike,  për shuarjen e zjarrit kanë ndihmuar dhe banorët e zonës. Është kërkuar madje dhe ndërhyrja nga ajri , por ka qenë e pamundur.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.