Publikohen pamjet e arratisjes spektakolare nga burgu të një prej boseve më të mëdha të drogës në Meksike.

José Alfredo Hernández Campos, u arratis në 13 korrik nga burgu i qytetit Reynosa, por pamjet kanë dalë vetëm tani.

Një grup i armatosur kriminelesh të veshur si marinas amerikanë, duket që parkojnë makinat para burgut, futen brenda dhe pasi neutralizojnë stafin e burgut, duke mos hazur rezistence kërkojne për qëline ku ndodhej “José Alfredo Hernández Campos”.

Bosi I madh I drogës I njohur si  “El Calamardo”,del jashtë qelise dhe arratiset qetësisht me grupin e armatosur.

Mediat lokale në Meksike bënë të ditur se disa nga personat e identifikuar që kanë marrë pjesë në këtë arratisje të bujshme janë pjesë e marinës meksikane.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *