Kamerat e sigurisë në një qendër tregare në Angli kanë kapur momentin kur një përson me ngjyrë është dhunuar nga roja e objektit. Ky i fundit, për arsye të panjohura, shihet teksa i gjuan me një “tek grusht” të riun, duke e rrëzuar në tokë.

 

Më pas, ai e kap nga kapuçi dhe e tëheq zvarrë, duke e nxjerrë jashë qendrës tregtare. Një kalimtar i vjen në ndihmë të riut, i cili përpiqet të “marrë veten” nga goditja, që të ngrihet në këmbë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *