Subscribe

Profesori i Agronomisë Lush Susaj bëri deklarata të forta mbrëmë teksa tha se vendi më i mirë për të varrorur “fytyrën” dhe dinjitetin është pikërisht politika.

Lexo edhe :

Related Posts

Duke marrë parasysh se Susaj është profesionist në fushën e Agronomisë, Albano e pyeti atë se cili ishte dheu më i mirë për të varrosur një njeri, ndërsa Susaj iu përgjigj se ai ishte pikërisht politika.

Nuk ka dhe më të mirë se politika për të varrosur dhe kalbur shpejt një njeri. Në këtë dhe janë varrosur figurat me më shumë dinjitet të shqiptarëve gjatë këtyre 80 viteve të fundit. Aty edhe humb fytyrën”, tha Susaj.

Momentin në fjalë mund ta shihni në videon e mëposhtme, ndërkohë që ju ftojmë të ndiqni puntatën e plotë të Albano Show. /vizionplus.tv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *