Pamjet kur një polic futet mes flakeve të një makine dhe shpeton shoferin e saj po bëjnë xhiron e rrjeteve sociale dhe të mediave në SHBA.

Luke Pauley ishte pjesë e një patrulle ku u njoftua për një aksident në Micigan.

Teksa njerezit kërkonin ndihme për një drejtues mjeti, makina e të cilit ishte përfshirë nga flakët, Pauley nuk e mendoi dy herë nëse do të duhej të futej mes flakëve.

Ai u fut mes flakëve dhe nxorri një djal të ri rreth 24 vjec që me gjasë nuk kishte mundësi shpëtimi nëse polici nuk do ndërhynte.

Luke Pauley tashmë konsiderohet një hero për veprimin e guximshëm që ndërmori.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.