Një gazetare në Virxhinia, SHBAështë përballur më një situatëtë firkshme gjatë një raportimi live.

 

Gazetarja u godit nga një makinë teksa po raportonte për kushtet klimaterike për median WSAZ TV. Në video shihet një makinë që vjen në drejtim të saj e më pas e godet duke e rrëzuar në tokë.

 

Gazetarja dëgjohet duke thënë se është mirë dhe se nuk ka pësuar lëndime, ndërsa pas pak sekondash ngrihet në këmbë. E tronditur ajo shprehet se i kaloi jeta para syve, e megjithatë, ajo i rikthehet punës së saj, duke raportuar mbi ngjarjen për të cilën kishte shkuar.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.