“Në gjykatën e Apelit ka bombë”. Kjo është telefonata anonime që ka mbërritur në sallën operative dhe që ka ngritur në “këmbë” policinë.

 

Burime bëjnë me dije, se menjëherë pas kësaj telefonate, policia ka nisur verifikime të imtësishme në të gjitha godinat e gjykatës, por deri tani nuk kanë gjetur asnjë gjë.

 

Forca të shumta policie ndodhen aktualisht në GJKKO dhe SPAK.

 

Telefonuesi ka fikur telefonin pas alarmit që dha, ndërsa po punohet për identifikimin e tij.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *