Një burrë nga Jemeni theu rekordin e tij botëror Guinness kur arriti të vendoste katër vezë njëra mbi tjetrën pa u rrëzuar.

 

Sipas medieve të huaja Mohammed Muqbel, i cili për herë të parë theu rekordin kur vendosi tre vezë, tani ka thyer rekordin e tij gjatë një përpjekjeje në Stamboll, Turqi, ku arriti të grumbullonte katër vezë në një kullë.

 

Muqbel tha se truku ishte më i vështirë se sa duket.

 

“Shumë persona në mbarë botën nuk arrijnë ta kuptojnë punën e vështirë të lidhur me balancimin”, i tha ai Guiness World Records.

Ai tha se balancimi kërkon “durim, fokus dhe qetësi të jashtëzakonshme”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *