Subscribe

Ndërsa pritet fjala e fundit e hetimeve të prokurorisë lidhur me ngjarjen e mbrëmjes së kaluar në spitalin Shefqet Ndroqi, kryetarja e komitetit teknik Mira Rakacolli siguron se psikologët po japin asistencën maksimale ndaj pacientëve.

Rakacolli hedh poshtë edhe shumë dëshmi të familjarëve të pacientëve lidhur me lejimin e celularëve në spitalet COVID.

Dy spitalet kanë ende shtretër të lirë dhe respiratorë dhe kjo do të thotë  se  ende nuk është e nevojshme të shtohen kapacitetet për përballimin e situatës së pandemisë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *