Ajo nuk i ka fshehur asnjëherë lidhjet e saj dhe partnerët. Është përpjekur që të rrisi fëmijë të shëndetshëm me të dy prindërit pranë. Jennifer Lopez ka disa kohë që del me Alex Rodriguez i cili ka dy vajza nga martesa e parë.

 

Natasha, Ella & Emme dance recital. ❤❤❤ #familia

A post shared by Alex Rodriguez (@arod) on

Por kjo nuk i pengon aspak që të jenë të gjithë të lumtur. Ky është një mesazh fantastik që duhet marrë shembull. Binjakët e saj nga martesa me Mark Anthony kishin një koncert në shkollë dhe e gjithë familja u bënë bashkë për ta. Mami, babi, njerku dhe fëmijët e secilit. Jo vetëm kaq, shkrepën edhe një foto të gjithë sëbashku.

 

 

Edhe Alex e ka postuar foton në instagram edhe mama JLO, me mbishkrimi “familja e para”. Super mesazh diva!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *