WhatsApp është një ndër rrjetet sociale më të përdoruru për të komunikuar me njëri tjetrin. Së fundmi duket se ky rrjet social po planifikon një sërë ndryshimesh.

 

Reklamat në sektorin e ‘Status’ dhe modalitetin e errët në aplikacion, një ndryshim që është bërë më parë nga kompania e ‘Facebook’, e cila ka njoftuar se po i teston karakteristikat, me shpresën se do rezultojnë me sukses.

 

WhatsApp ka testuar dhe zhvilluar një sërë veçorish në kanalin e tij beta, duke përfshirë modalitetin e errët, shfletimin e faqeve brenda aplikacionit, cilësimet e privatësisë së grupit.

 

Gjithashtu është konfirmuar se Statusi do të “pushtohet” nga reklamat në vitin 2020.

 

‘Facebook’ është përkujdesur edhe për sigurinë e përdoruesve, gjersa ka pohuar se do ua mundësojë atyre që të bllokojnë bërjen “screenshot” të bisedës, si dhe autorizimin nëpërmjet gjurmëve të gishtave.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *