Mjeku i njohur italian Giuseppe de Donno është gjetur i vdekur në banesën e tij.

 

Trupi i 54 vjecarit u gjet nga anëtarët e familjes në Eremo, ku ai jetonte me gruan e tij dhe dy fëmijët. Shkaku i vdekjes së tij ende nuk është bërë me dije, por paraprakisht dyshohet për vetë vrasje.

 

Ndërkohe  prokurorët po hetojnë për të përjashtuar çdo mundësi tjetër.

 

Ish-kreu i pneumologjisë së spitalit Carlo Poma ishte ndër të parët që filloi trajtimin e covid me transfuzione hiperimune të plazmës.

 

Kura e tij për Covid-in nuk u njoh kurrë zyrtarisht, megjithëse rezultatet e eksperimentit të tij dukeshin të ishin pozitive.

 

Per vdekjen e 54 vjecarit  ka reaguar edhe Matteo Salvini i cili vleresoi perpjekjet e mjekut për për të shpetuar qindra njerëz.

 

“Ne humbasim një person të bukur, një mjek të shkëlqyeshëm, i cili luftoi si një luan gjatë covid për të shpëtuar qindra jetë, shpesh kundër gjithçkaje dhe të gjithëve”, shkruan Salvini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *