Gjykata lë të lirë përgjegjësin teknik dhe manovratorin e vinçit për aksidentin në punë që I mori jetën Elvis Josifit në 3 janar në Korcë.

Prokuroria ka kërkuar për  Flamur Palla dhe Aurel Zyma masën e sigurisë detyrim paraqitje,kërkesë që  është pranuar nga gjykata.

Prokuroria është në pritje të konkluzioneve të ekspertëve,për të përcaktuar shkakun e vdekjes së 36 vjećarit Elvis Josifi dhe plagosjen e kolegut të tij në 3 janar.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *