Prokuroria e durrësit pezulloi hetimet për 4 rusët që u gjetën të vdekur në mes të tetorit të 2021 në Qerret.

 

Për ndërprerjen e hetimeve shkaku u bë mungesa e një përgjigjeje nga ana e autoriteteve ruse për letërporositë që janë nisur nga pala shqiptare.

 

Prokuroria kishte kërkuar informacion për të kaluarën e 60-vjeçarit Sergei Burenkov, gruas së tij 58-vjeçare, Natalia, vajzës, 31 vjeçe dhe dhëndrit 37 vjeç.

 

Vdekja e 4 anëtarëve të familjes ruse në një hotel në Kavajë ende mbetet mister, pasi fillimisht u dyshua se ata u helmuan nga klori i pishinës, por më pas u konstatua një përqindje e lartë e karbonit në organizmin e tyre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *