Ushtarët izraelitë në Bregun Perëndimor u qëllua për vdekje nga një djalë 12-vjeçar.

 

I mituri ishte në makinë me të atin, kur ushtarët tentuan të ndalonin mjetin duke qëlluar në ajër. Makina nuk ndaloi, e për këtë ata qëlluan në drejtim të mjetit, duke vrarë adoleshentin. Incidenti ndodhi në hyrje të qytetit Beit Ummar.

 

Raporti i agjencisë tha se 12-vjeçari u qëllua në gjoks dhe u dërgua në spital në Hebron, por ndërroi jetë disa orë më vonë.

 

Ushtria izraelite tha se ishte në dijeni të pretendimeve se ushtarët e saj kishin vrarë një fëmijë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.