Pas 70 ditësh larg shtëpisë dhe njerëzve të dashur, një çift mjekësh nga Turqia përqafoi edhe fëmijën 2 vjeç.

Ismail Hakki Akbeyaz dhe bashkëshortja e tij Berkin Akbeyaz u detyruan që të “shkëptueshin” nga djali i tyre me 11 mars kur u diagnostikuan me koronavirus.

Momenti emocionues kur çifti përqafoi pas afro 2 muajsh e gjysmë u shpërnda në rrjetet në rrjetet sociale.

Ministri Shëndetësisë Fahrettin Koca raportoi se numri i viktimave në Turqi është rritur në 4.397, ndërsa llogariten 158.762 të infektuar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *