Këtë të enjte do të dalë para togave të zeza 33-vjeçarja Arinarda Asllani, e cila plagosi me thikë bashkëjetuesin e saj. Nëna e tre fëmijëve pas një konflikti verbal me bashkëjetuesin e saj ka përdorur mjetin prerës duke e plagosur këtë të fundit. Partneri i saj, Arjan Jorgati ishte kthyer i dehur në banesë dhe çifti ishin konfliktuar me njëri-tjetrin.

 

Gjatë momentit të ngjajrjes së rëndë, tre fëmijët e 33-vjeçares mësohet se ishin në gjumë. Gjykata e Fierit pritet të japë këtë të premte masën e vlerësimit për këtë vepër penale.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *