Subscribe

Fitim Marku është mjeku i arrestuar ditën e sotme në spitalin e Traumës ne Tirane.

 

Marku u kap duke marrë para gjatë orarit të punës pasi nje polic i infiltuar i dha para ne kembim te kryerjes se nje skaneri.

 

Mjeku u arrestua dhe doli me pranga nga dyert e spitalit per tu derguar ne paraburgim.

 

Ne komisariat jane shoqeruar edhe  disa persona të tjerë per tu marre ne pyetje.

Leave a Reply

Your email address will not be published.