Lirohet nga qelia 36-vjeçari Arlen Hasanaj i cili u arrestua si autor i dyshuar për vendosjen e lëndës plasëse në shtëpinë e presidentit të FSHF Armand Duka.

 

Gjykata ka pranuar kërkesën e avokatit për ndryshim të masës së sigurisë nga arrest në burg në detyrim paraqitje.  Provat e grumbulluara nga pala mbrojtëse u pranuan nga gjykata e cila ndryshoi masën e sigurisë.

 

Kujtojmë se ngjarja ndodhi rreth orës 22:00 të 25 janarit. Nga shpërthimi u dëmtua vetëm pjesa e jashtme e portës, ndërsa në shtëpi ndodhej bashkëshortja dhe djali i Dukës.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *