Në ditën e fundit të shkollës, para nisjes së pushimeve verore, një tren me dhjetëra fëmijë dhe adoleshentë, doli nga shinat dhe ra në një lumë në Austri.

 

Aksidenti u shkaktua si pasojë e një stuhie që ndodhi të enjten. Shumica e pasagjerëve ishin fëmijë dhe adoleshentë.

 

Sipas komandantit të shpëtimit, Anton Schilcher, 17 persona u plagosën lehtë në aksidentin në rajonin e Salzburgut.

Leave a Reply

Your email address will not be published.