Ekziston një trend i ri që po bën shumë bujë Nju Jork dhe quhet Füde Dinner Experience” është një darkë me një kod veshjeje të veçantë, ku ulesh krejtësisht lakuriq në tryezë. Kësaj duhet t’i shtojmë edhe një detaj tjetër: darkuesit janë të huaj të rëndësishëm.

 

Prezantuesja e kësaj darke të zhveshur është modelja dhe artistja Charlie Ann Max.

 

Me një kosto prej 88 dollarësh dhe me miratim, të ftuarit ulen në tavolinë me të panjohur të tjerë të, dhe duke shijuar një menu vegane, ata shkundin çdo tabu. .

 

Ka disa arsye pse njerëzit dalin lakuriq në këtë darkë. Vetë Charlie Ann Max u thotë atyre: disa duan që të ndihen më të lidhur me trupin e tyre, të tjerët duan të krijojnë miqësi të papenguara. Restoranti frekuentohet kryesisht nga femra, meshkujt nuk përjashtohen plotësisht.

 

Çdo darkë “Füde Experience” ka një temë per te cilen pjesmarresit diskutojne./Burimi: Tgcom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *