Alicie është një personazh i njohur për përdoruesit e “Tik Tok”. Ajo ka arritur të mbledhë më shumë se një milion ndjekës.

 

Së fundmi, Alicie ndau me ndjekësit sesi duket pa dhëmbë dhe make-up. Ajo foli sesi dhëmbët e saj nisën të prisheshin gjatë shtatzanisë së saj dhe tani detyrohet të mbajë proteza.

 

“Nuk mendoj se po haja si duhet. Nuk isha aq e shëndetshme sa duhej të isha”, tha Alicia.

 

Por pas publikimit të videos ajo mori dhjetëra komente negative, që lidheshin me pamjen e saj.

 

Përgjigja e saj për kritikët ishte kjo:

 

“Unë jam e martuar për fat të mirë dhe kam katër fëmijë, dhe grim për veten time. Unë jam gjithashtu një artist make-up me të njëjtat të drejta si kushdo tjetër.”

@princxssglitterheadIf you struggle with dark thoughts you’re not alone. It’s a daily WAR🔥##playtowin ##denturesandemotions ##sadness_ig ##likeathiefinthenight ##darkthoughts

♬ som original – maria pinto

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *