Dy fëmijë francez dhe një turist ukrainas, kanë humbur jetën, ndërsa tre të tjerë janë plagosur nga rënia e një orteku në Alpet Franceze. Mes të lënduarve janë dy nxënës dhe mësuesja e tyre, të cilët janë në gjendje kritike për jetën. Grupet e evakuimit, ku janë angazhuar te paktën 60 vete, mbërritën menjëherë pas rënies se ortekut, për t’u ardhur ne ndihme e fëmijëve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *