Subscribe

Radhë të gjata në pikën e kalimit kufitar të Kapshticës. Radhët, që janë krijuar më së shumti në tokën neutrale, për shkak se pala greke gjatë gjithë ditës po punon me vetëm një sportel.

 

Në kushte të tilla, në temperatura të larta, shtetasit shqiptarë janë të detyruar të presin në këtë pikë kufitare për orë të tëra për të kaluar në anën tjetër të kufirit.

 

Ndërkohë nga pala shqiptare puna po vijon me ritme të shpejta me sportele maksimale, tre në dalje dhe dy sportele në hyrje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *