Belinda Balluku nga PS dhe Belind Këllici nga PD janë kandidatet më të votuar deri më tani pasi nisjes së procesit të numërimit të votave për kandidatet preferiacial në listat e partive apo koalicioneve.

Ministrja e Infrastruktureës Belinda Balluku ka marrë deri tani 2471 vota dhe I pr9in emrave që kanë grumbulluar më shumë vota tek lista me 36 kandidatge e PS në qarkun e Tiranës.

Pas saj vjen fatmir Xhafaj me 917 vota, I cili me këtë ritem duket se nuk do ta ketë të vështirë të thyej herësin, pasi nuk I janë llogaritur mbi 2700 vota të marra tek njësia 10, pa lënë mënjanë faktin që janë numëruar shumë pak kuti.

Ndërkohe tek PD më I votuari deri tani është Belind Kellici me 1079 vota.

Fakti që Balluku dhe Kellici janë me të votuarit për momentin ka lidhje edhe me hapjen e kutive te zonave ku ata kandidojnë në njësinë 6 dhe jo vetëm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *