Ndiqni Pjesën Nr 2. Adriatik ‘koburja’ profesionalisht redaksia e ‘ Publik.live’ është korrekte dhe po bën detyrën. Sharjet dhe kërcënimet shpejtuan botimin e pjesës 2.

Me heret redaksia e publiktv.live, publikoi nje audio ku degjohej biseda e Adriatik Docit me gazetaren, ku ai shpjegonte skemen e “goditjes” se bizneseve dhe politikaneve per interesa jogazetareske.
Me poshte lajmi i plote  i publikuar nga portali www.publiktv.live   Linku i lajmit:   https://publiktv.live/skandal-audio-pergjimi-i-gazetarit-gjobevenes-te-report-tv/

 

 

Gazetarët e shtypit, medias së lirë, në botën e qytetëruar janë në opozitë me pushtetin dhe në krye të lëvizjes së mendjes së lirë, këtu tek ne sulen drejt eurove dhe interesave të vogla të ditës, dhe më keq sa kaq janë turpi i gazetarisë !Jam i trishtuar që në këtë palo vënd që kemi zgjedhur të mbijetojmë dhe të rrisim fëmijët po botoj një audio të një kolegu.Shoqëria shqiptare është e zhytur në imoralitet dhe korrupsion në çdo hap dhe qelizë. Degradimi nuk ka të ndalur as nga pushtetarët e babëzitur që vjedhin ditën për diell por as nga kampi i shpartalluar i opozitës.Media që nē fakt do të ishte një rreze shprese sadopak për këtë vend ështē një media që kutërbon antivlera, disinformin, kobure për gjoba, e korruptuar, konformiste me qeverinë dhe e blerë. Analistë që majmunërojnë banaqeve sipas menusë se padronit të shesin moralin e tyre.Duke dëgjuar këtë audio të gazetarit të Report TV, Shqiptarja dhe Prapaskena, Adriatik Doçi, bindesh dhe i jep të drejtë ‘Pashait’ Edi Rama që e quan median shqiptare “Kazan”.
Zot mbaje dorën!/ Burimi i lajmit: Publik.live

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *