Testet e syve janë një mënyrë e shkëlqyer për të testuar dhe zhvilluar perceptimin dhe vëmendjen vizuale. Ato gjithashtu mund të jenë një mënyrë argëtuese për të kaluar pak kohë.

 

Sot ju ftojmë të merrni pjesë në një test për të dalluar dallimet midis dy imazheve të fëmijëve në plazh. Misioni juaj është të gjeni 12 dallimet midis imazheve në më pak se 30 sekonda.

 

Ky kuiz është krijuar për të testuar ndjenjën tuaj të detajeve dhe vëmendjes, si dhe aftësinë tuaj për të parë gjërat e vogla që bëjnë një ndryshim të madh. Ju do të duhet të vëzhgoni me kujdes ndryshimet midis imazheve për t’i identifikuar shpejt ato përpara se të mbarojë koha.

 

A e patë të vështirë testin vizual dhe a je gati ta pranosh sfidën? Më pas përqendrohuni dhe shikoni nga afër imazhin për 30 sekonda. Pasi të keni shqyrtuar çdo detaj, përpiquni të gjeni 12 dallimet.

 

Është e rëndësishme të shikoni me kujdes nuancat, ngjyrat dhe objektet në mënyrë që të mund të dalloni ndryshimin më të vogël. Mos u dekurajoni nëse nuk i gjeni të gjitha ndryshimet në 30 sekonda, merrni kohën tuaj dhe punoni në mënyrë metodike për të gjetur ndonjë dallim të fshehur në imazh.

Urime për këdo që gjeti të 12 dallimet në këtë imazh në më pak se 30 sekonda! Është shumë mbresëlënëse. Ne jemi të impresionuar nga aftësia juaj për të vëzhguar dhe përqendruar.

 

Për ata që nuk e kanë bërë, mos u shqetësoni. Ne do t’ju tregojmë një imazh ku është më e lehtë të shihen ndryshimet midis dy imazheve. Më pas do të jeni në gjendje të kontrolloni përparimin e bërë me këtë ushtrim./Living/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *