Fermerët kanë ditur të na dhurojnë momente gazmore dhe emocione të bukura gjatë qëndrimeve të tyre në “Ferma VIP”.

Edhe ditën e sotme, ata kanë organizuar një lojë së bashku, ku nuk kanë munguar batutat me njëri-tjetrin. Një pjesë e tyre kanë luajtur në oborr lojën me pite. Të qeshurat kanë “pushtuar” fermën.

Fermeri i cili qeshte i pari me gojën e mbushur me ujë do të ishte edhe humbësi. Buçko dhe Rigelsa ishin dy prej fermerëve që nuk e fituan lojën.

“Ferma VIP” mund t’a ndiqni live në platformën Tring, 24 orë në shtatë ditë të javës në dy kanalet “Ferma VIP 1” dhe “Ferma VIP 2”. /vizionplus.tv/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *