Rreth 100 te burgosur në burgun e Reçit futen në greve urie. Ato kanë refuzuar ushqimin.

 

Greva per shkak të mos lejinit të familjareve dhe pezullimit te lejeve.

 

Masat te tilla që prej nisjes së situatës së pandemise.

 

Burimet bëjnë me dije se të dënuarit kerkojnë të hiqen këto masa drastike nderkohë që do të vijojne grevën e cila vijon prej dy ditesh.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *