Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka miratuar kete te shtune rezultatet zyrtare te zgjedhjeve te 30 qershorit.

efekt

Me 4 vota pro dhe nje kunder, ate te Klement Zgurit, KQZ ka miratuar tabelen perfundimtare, ku Partia Socialiste ka marr 60 bashki dhe 1 MEGA.

 

1136 keshilltar ka marre Partia Socialiste ne te gjithe vendin, nga 1555 qe jane ne total. Por perpara votimit, Klement Zguri ka argumentuar voten e tij kunder.

 

Por Denar Biba, edhe pse pranon qe ne 30 qershor nuk kishte shume mundesi zgjedhjeje, pas bojkotit te opozites, evidenton njeren.

 

Pritet qe Komisioni Qendror i Zgjedheve gjate se shtunes te mblidhet serish per te bere dhe shperndarjne e mandateve per Keshillat Bashkiak, pas vendimeve te Kolegjit Zgjedhor.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *