Fermerët e Shkodrës, Vaut të Dejës dhe Malësisë së Madhe kane protestuar këtë të premte prane drejtorise rajonale  të Bujqesise Shkoder.

 

Protestes se fermereve I janë bashkuar edhe tre deputetet e opozites, konkretisht Zef Hila Emilja Koliçi dhe Greta Bardeli Gjoni te cilet jane takuar edhe me drejtuesit e drejtorisë së Bujqësisë..

 

Ata i kanë bërë prezent problematikat e fermereve, kryesisht ate te subvencionimit te naftes per bujqesinë.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.